Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018
Στο δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ

Ποιοί Είμαστε

 

Mhxanikos ή Mixanikos ή Michanikos ή Μηχανικός;

Το ερώτημα απο μόνο του δίνει και την απάντηση στο ερώτημα "ποιοί είμαστε". Η ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ο.Ε. αποτελείται από μια ομάδα μηχανικών γεμάτα ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, όραμα και επαγγελματισμό. Έμπειροι μηχανικοί, καθώς και άτομα από το χώρο της εκπαίδευσης συνθέτουμε τις γνώσεις μας και συνδυάζουμε τις δυνατότητές μας, προσφέροντας το ιδανικό για εσάς τους συναδέλφους μηχανικούς.

Αξιοποιώντας τη μοναδική εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αποσκοπούμε στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που παρέχει το Internet. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να σας καθοδηγήσουμε στην Τηλεκατάρτιση, και να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης.

Τι είναι η Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση

Η Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση είναι η εκπαίδευση που γίνεται σε ''πραγματικό χρόνο'' και κατά την οποία ο εκπαιδευτής και οι εκπαιδευόμενοι είναι διασυνδεδεμένοι μέσω δικτύου, οπότε επιτρέπεται συνδιάσκεψη ήχου και εικόνας (audio και video conference), ενώ επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής αρχείων, εφαρμογών, ακόμα και ηλεκτρονικού μαυροπίνακα, όπου αυτός διατίθεται

. Η Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση μπορεί να προσφέρει στην εκπαιδευτική διαδικασία, την αμεσότητα της επαφής του εκπαιδευτή με τους εκπαιδευόμενους, και να προσθέσει μια άλλη διάσταση στο αντικείμενο της μάθησης. Οι εκπαιδευόμενοι, αν και δε βρίσκονται στον ίδιο τόπο με τον απομακρυσμένο εκπαιδευτή, μπορούν να έχουν μαζί του φωνητική και οπτική επικοινωνία.

Προσφέρεται στους εκπαιδευόμενους με αυτό τον τρόπο η γνώση και εμπειρία του απομακρυσμένου εκπαιδευτή, αξιοποιείται επιπλέον ο εξοπλισμός απομακρυσμένων αιθουσών ή άλλων εκπαιδευτικών χώρων, ενώ παράλληλα αποδυναμώνονται οι περιορισμοί των αποστάσεων, δημιουργούνται νέα ερεθίσματα στους εκπαιδευόμενους κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας και διευκολύνεται η διάχυση της γνώσης.

Τι προσφέρουμε

Η ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ο.Ε. και το Μηχανικός-Online είναι μια εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στους παρακάτω τομείς:

Ειδησεογραφία Μηχανικών
Διοργάνωση και Κάλυψη Σεμιναρίων
Διοργάνωση Webinars
Κάλυψη Μεγάλων Συνεδρίων και Ημερίδων.
Αγγελίες για Μηχανικούς
Αναλυτική Παρουσίαση Υλικών και Προϊόντων για Μηχανικούς
Αναλυτική Παρουσίαση Τεχνικού Λογισμικού για Μηχανικούς

Συνέπεια, Εργατικότητα και Πραγματικό Ενδιαφέρον για την παροχή υπηρεσιών επιπέδου, είναι ο στόχος της εταιρίας μας.

Πιστεύουμε απόλυτα στην άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας.
Θα χαρούμε να σας δούμε στις ψηφιακές μας αίθουσες, αλλά και να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Η Ομάδα του
Μηχανικός-Online