Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015
Επτά πόλεις τολμούν και διώχνουν τα Ι.Χ.

Αγγελίες Μηχανικών - Προσφορά Εργασίας

Σελίδα:  1 2 3 4 . . . 78 79 80 81
Τεχνική Εταιρεία ζητεί να προσλάβει Τοπογράφο Μηχανικό με προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών, για έργο στη Χαλκίδα Ευβοίας.
Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός Δομοστατικός για απασχόληση part time σε Γραφείο Μελετών στα Βόρεια Προάστεια σε μελέτη-επίβλεψη με 5ετή τουλάχιστο εμπειρία στο αντικείμενο του δομοστατικού σε μελέτη-επίβλεψη μεταλλικών κατασκευών κ' ενισχύσεων.
Ζητείται Μ.Ε.Κ. Γ' Οικοδομικά, Β' Υδραυλικά, για στελέχωση εταιρίας.
Ζητείται μηχανικός αυτοματισμού ΑΕΙ/ΤΕΙ, με προηγούμενη εμπειρία και επαρκείς γνώσεις προγραμματισμού και υλοποίησης συστημάτων τηλεελέγχου- τηλεχειρισμού plc και scada, από εταιρεία με αντικείμενο συστήματα ελέγχου σηράγγων, αυτοκινητοδρόμων και κτιρίων.
Ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός για μόνιμη συνεργασία με τεχνική εταιρεία. Απαραίτητη 3ετής επαγγελματική εμπειρία σε διαχείριση έργου / εργοταξίου. Aπαραίτητη γνώση Αγγλλικής Γλώσσας. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης και μεταφορικό μέσο. Απαραίτητη η γνώση MS
Απαραίτητα προσόντα υποψηφίου: Εκπαίδευση-Κατάρτιση • Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. ή Σπουδές Δομικών Έργων & Γεωπληροφορικής Επαγγελματική πείρα, ατομικές δεξιότητες και ικανότητες • 4ετή εμπειρία στην κατασκευή οιοκοδομών περιλαμβανομένου των ηλεκτρομηχανολο
Ζητείται από τεχνική εταιρία για άμεση πρόσληψη Πολιτικός Μηχανικός με ιδιαίτερη εμπειρία σε έργα αποχέτευσης για έργο εντός του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης. Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, σε ευχάριστο κλίμα εργασίας.
ΖΗΤΕΊΤΑΙ νέα κοπέλα, αρχιτέκτων μηχανικός απο γραφειό στο Κολωνάκι ,με δυνατότητα ταξιδιων σε Σύρο και Μύκονο , 09:00-18:00
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ή Τεχνολόγος με εμπειρία επίβλεψης εργοταξίου και συνεργείων, για την παρακολούθηση ΚΑΙ υλοποίηση έργων ζητείται, απαραίτητες γνώσεις σχετικά με συστήματα (αυτοματισμοί, ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, οπτικοακουστικά κλπ). Καλή γνώση αγγλικών, aut
Αρχιτέκτονας και μηχανικός στατικός ζητούνται από κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Χαλκίδα.Απαραίτητες γνώσεις ΓΟΚ και αγγλικά.
Η εταιρεία ΤΕΜΠΑ Α.Ε με 35ετή παρουσία στον χώρο της θέρμανσης ζητά για πλήρη απασχόληση μηχανολόγο μηχανικό πωλήσεων απόφοιτο ΑΕΙ με 5ετή τουλάχιστον προϋπηρεσία στον χώρο θέρμανσης με οργανωτικές ικανότητες & ευχέρεια στην επικοινωνία.
Zητείται απο τεχνικη εταιρεια τοπογραφος μηχανικος αει/τει για εργασια σε εργα αποκαλυψης μεταλλειων. Απαραιτητη γνωση χρησης γεωδαιτικου σταθμου και προγραμματων επιμετρησης.
Κατασκευαστική εταιρεία με έδρα το Abu Dhabi ζητάει μηχανικό τουλάχιστο 10ετούς εμπειρίας στην επίβλεψη κτιριακών κατασκευών για μόνιμη συνεργασία σε έργα της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή. Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση των αγγλικών.
Aπό την ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ ζητείται η/μ μηχανικός ή τεχνολόγος με εμπειρία επίβλεψης εργοταξίου και συνεργειων, για παρακολούθηση και υλοποίηση έργων. Επιθυμητες γνωσεις σχετικα με συστηματα της εταιρειας (αυτοματισμοι, ηλεκτρονικα, ηλεκτρολογικα, οπτικοακουστικ
Από τεχνική εταιρεία ζητείται τοπογράφος μηχανικός με εμπειρία σε έργα Υδραυλικών για την περιοχή της Αριδαίας.
Ζητείται Μηχανικός ή Εργοδηγός με 10ετή εμπειρία σε κατασκευή έργων από σκυρόδεμα για απασχόληση στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.Γνώση Η/Υ επιθυμητή.
Από την εταιρεία G.K.MARINE Ltd, ζητείται ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - μηχανικός με εμπειρία στη διεύθυνση και επίβλεψη έργου εγκατάστασης συστήματος κλιματισμού ψύξη � θέρμανση στο εξωτερικό, απαραίτητη γνώση Η/Υ (MS Office και Autocad) � Αγγλικών
Εκ μέρους μίας εταιρείας που εδρεύει στη Γερμανία και ειδικεύεται στην κατασκευή σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ζητούνται οι παράκάτω ειδικότητες θέσεων εργασίας στην Νότια Αφρική και Ελλάδα: Μηχανικούς για την επίβλεψη στο εργοτάξιο (supervisor)
Σελίδα:  1 2 3 4 . . . 78 79 80 81