Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ΣΥΠΟΘΑ Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδες)

Share |
Ημερομηνία: 02-08-2017

Πηγή: tee.gr

Προκειμένου το ΤΕΕ να συντάξει κατάλογο προτεινόμενων προς κλήρωση για συμμετοχή στα ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) ΧΩΡΙΚΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ (ΚΥΚΛΑΔΕΣ).

για τα επόμενα 4 εξάμηνα, παρακαλούμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αποστέλλοντας στο Επιμελητήριο τα στοιχεία που ζητούνται στα έντυπα που ακολουθούν. Τα ενδιαφερόμενα Μέλη πρέπει να είναι Ελεγκτές Δόμησης στις Κυκλάδες.

Σημειώνουμε ότι υποχρεωτικά πρέπει να συμπληρωθεί και να κατατεθεί μαζί με την αίτηση και η συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση – κατεβάστε στον υπολογιστή τα δύο αρχεία (prosklisi-onoma-eponymo.pdf και ypdilosi-onoma-eponymo.pdf ) και αφού τα συμπληρώσετε, αποθηκεύστε τα με το όνομά σας με λατινικά γράμματα.

Π.χ. prosklisi-antonis-antoniou.pdf και ypdilosi-antonis-antoniou.pdf

Οι αιτήσεις και τα συνοδευτικά έγγραφα θα υποβάλλονται στο Τμήμα Εκπροσωπήσεων (ηλεκτρονική διεύθυνση: ekprosopisis@central.tee.gr ή fax: 2103221772) μέχρι τις 25/8/2017.

Αίτηση για ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ. Ν. Αιγαίου

Υπεύθυνη Δήλωση για ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ. Ν. Αιγαίου

 

 comments powered by Disqus

Editorial
Το michanikos-online.gr μπαίνει σε ροή πλήρους λειτουργίας

οι συντελεστές του michanikos-online .gr θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένθερμη υποδοχή και την αποδοχή που έχετε επιδείξει στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το portal μας.

(περισσότερα)

Σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο event του Michanikos-online.gr