Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΔΕΣΦΑ σε short list για project στο Κουβέιτ

Share |
Ημερομηνία: 13-11-2017

Πηγή: euro2day.gr

Στη λίστα μεταξύ άλλων επτά εταιρειών για την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης σε έναν από τους μεγαλύτερους υπό κατασκευή Tερματικούς Σταθμούς Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) στον κόσμο βρίσκεται ο ΔΕΣΦΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τo Euro2day.gr σε σχετικό άρθρο του είχε αποκαλύψει το ζήτημα.

Πρόκειται για τον Τερματικό Σταθμό LNG Import, ο οποίος κατασκευάζεται από την KIPIC, θυγατρική της κρατικής εταιρείας πετρελαίου του Κουβέιτ (KPC), στην περιοχή Al-Zour, 90χλμ. νότια της πρωτεύουσας του Κουβέιτ.

Στελέχη της KIPIC πραγματοποίησαν την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Τερματικού Σταθμού ΥΦΑ του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα και στα Κεντρικά γραφεία του ΔΕΣΦΑ, όπου έλαβαν μέρος σε workshop που διοργανώθηκε από υψηλόβαθμα στελέχη του Διαχειριστή.

Τα στελέχη του ΔΕΣΦΑ παρουσίασαν διεξοδικά στην KIPIC την πρόταση τους για τη λειτουργία και τη συντήρηση του KUWAIT LNGI, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζει ο ΔΕΣΦΑ σε μια σειρά τεχνικών και οργανωτικών θεμάτων.

Ο ΔΕΣΦΑ θα κληθεί να υποβάλλει την προσφορά του εντός του πρώτου εξαμήνου του 2018, ενώ η τελική επιλογή θα γίνει μέχρι τα τέλη της επόμενης χρονιάς, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

 comments powered by Disqus

Editorial
Το michanikos-online.gr μπαίνει σε ροή πλήρους λειτουργίας

οι συντελεστές του michanikos-online .gr θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένθερμη υποδοχή και την αποδοχή που έχετε επιδείξει στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το portal μας.

(περισσότερα)

Σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο event του Michanikos-online.gr