Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Χρηματοδότηση για την κατασκευή του νέου 3ου Δημοτικού στη Μαγούλα

Share |
Ημερομηνία: 06-12-2017
Πηγή: news.in.gr

Τη χρηματοδότηση για την κατασκευή του νέου 3ου Δημοτικού Σχολείου στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας του Δήμου Ελευσίνας, προϋπολογισμού 5.000.100 ευρώ, ενέκρινε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Συγκεκριμένα, η περιφερειάρχης υπέγραψε την απόφαση ένταξης του έργου στον Άξονα Προτεραιότητας 11 για την «Ανάπτυξη-Αναβάθμιση Στοχευμένων Υποδομών Εκπαίδευσης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική». Το νέο σχολείο θα συμβάλει στην ενίσχυση των δομών εκπαίδευσης της Περιφέρειας και θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των οικογενειών στη Μαγούλα.

Το έργο προβλέπει την κατασκευή σύγχρονου διώροφου σχολικού συγκροτήματος, με συνολικό εμβαδό δόμησης 2.527,74 τετραγωνικά μέτρα, που θα περιλαμβάνει εννέα αίθουσες διδασκαλίας, τρεις βοηθητικές αίθουσες (βιωματικής δράσης, ενισχυτικής διδασκαλίας και μουσικής), μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, βιβλιοθήκη-αναγνωστήριο, γραφεία, τέσσερα εργαστήρια (φυσικών επιστημών, πληροφορικής, αισθητικής αγωγής και ξένων γλωσσών) και άλλους κύριους και βοηθητικούς χώρους.

Σημειώνεται, ότι με τη συγκεκριμένη ένταξη το συνολικό ποσοστό ενεργοποίησης του Άξονα Προτεραιότητας ανέρχεται σε 75%.comments powered by Disqus

Editorial
Το michanikos-online.gr μπαίνει σε ροή πλήρους λειτουργίας

οι συντελεστές του michanikos-online .gr θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένθερμη υποδοχή και την αποδοχή που έχετε επιδείξει στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το portal μας.

(περισσότερα)

Σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο event του Michanikos-online.gr