Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Ρόδος: Στο τελικό στάδιο η κατασκευή της γέφυρας Αφάντου

Share |
Ημερομηνία: 10-01-2018
Πηγή: ert.gr

Επίσκεψη στο εργοτάξιο της Γέφυρας Αφάντου, επί της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, για να διαπιστώσει την πορεία εξέλιξης του έργου.

Στη διάρκεια της επιτόπιας επίσκεψης στο εργοτάξιο, εκτός από την εξέλιξη του έργου, εξέτασαν και τον βαθμό προετοιμασίας για την εκτροπή της κυκλοφορίας, ενόψει της εισόδου του έργου στην τελική φάση προς την ολοκλήρωσή του, στα τέλη Μαρτίου.

Διαπιστώθηκε ότι το έργο εξελίσσεται ομαλά και εντός του χρονοδιαγράμματος που τέθηκε εξ αρχής.

Την προσεχή Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου, θα κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, από Λίνδο προς Ρόδο, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα κλείσει και το ρεύμα κυκλοφορίας από Ρόδο προς Λίνδο, προκειμένου η κατασκευή της γέφυρας να προχωρήσει στην τελική της φάση.

Στόχος της περιφερειακής αρχής παραμένει, τέλος Μαρτίου η νέα γέφυρα Αφάντου να έχει ολοκληρωθεί και η Εθνική Οδός Ρόδου Λίνδου να έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία, προκειμένου να μην υπάρχει ταλαιπωρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού κατά την τουριστική περίοδο.comments powered by Disqus

Editorial
Το michanikos-online.gr μπαίνει σε ροή πλήρους λειτουργίας

οι συντελεστές του michanikos-online .gr θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένθερμη υποδοχή και την αποδοχή που έχετε επιδείξει στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το portal μας.

(περισσότερα)

Σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο event του Michanikos-online.gr