Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018

Η ΑΚΤΩΡ ανάδοχος για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου LEDRA στη Συγγρού

Share |
Ημερομηνία: 12-02-2018
Πηγή: ypodomes.com

Η ΑΚΤΩΡ τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του ypodomes.com, είναι η ανάδοχος των έργων ανακαίνισης του ξενοδοχείου Athens Ledra στην Λ.Συγγρού με προσφορά που αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ.

Τα έργα έχουν ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα και μόλις υπογραφεί η σχετική σύμβαση θα πρέπει να ολοκληρωθούν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα προκειμένου το ξενοδοχείο να ανοίξει τις πύλες του με τη νέα του εμφάνιση στις αρχές Ιουλίου.

Να θυμίσουμε πως το ξενοδοχείο άλλαξε χέρια πέρυσι τον Ιούνιο, όταν σε πλειστηριασμό αγοράστηκε από την εταιρεία "Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Hotel A.E." που εκπροσωπεί το Αμερικανικό επενδυτικό fund Hines έναντι ποσού 33,5εκατ.ευρώ με σκοπό την λειτουργία του υπό την επωνυμία των γνωστών ξενοδοχείων της HYATT REGENCY η οποία κατεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα καταδεικνύοντας την δυναμική της πόλης στον τουρισμό. Το management του ξενοδοχείου θα αναλάβει ο κ. Γιάννης Δασκαλαντωνάκης.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία από τις προνομιακότερες περιοχές της Αθήνας, επί της Λ.Συγγρού, πολύ κοντά από την Ακρόπολη, διαθέτει δε 314 δωμάτια και πληθώρα χώρων που λειτουργούσαν ως εστιατόρια. Οι εργασίες περιλαμβάνουν ανακαίνιση όλων των δωματίων, κοινόχρηστων χρήστων και θα γίνει ανακαίνιση και διαμόρφωση των εστιατορίων, ενώ θα γίνει ένα νέο SPA. comments powered by Disqus

Editorial
Το michanikos-online.gr μπαίνει σε ροή πλήρους λειτουργίας

οι συντελεστές του michanikos-online .gr θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένθερμη υποδοχή και την αποδοχή που έχετε επιδείξει στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το portal μας.

(περισσότερα)

Σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο event του Michanikos-online.gr