Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

PHOTOS: Η Λεμεσός αποκτά περιστρεφόμενο εστιατόριο με πανοραμική θέα!

Share |
Ημερομηνία: 02-01-2018

Ένα μοναδικό για την Κύπρο εστιατόριο, με θέα 360 μοιρών, έχει σχεδιαστεί, ως μέρος μιας νέας, εντυπωσιακής ανάπτυξης που έρχεται στην πόλη. Πρόκειται για ένα χώρο που θα περιστρέφεται, προσφέροντας πανοραμική θέα από ψηλά, σε ολόκληρη την πόλη της Λεμεσού.

Οι 2 όροφοι του εστιατορίου και μπαρ που θα δημιουργηθεί στην κορυφή του The Gallery, αποτελούν παγκύπρια πρωτοπορία και αναμένεται να γίνουν μια μοναδική ατραξιόν για ντόπιους, αλλά και επισκέπτες της Λεμεσού. Με το εστιατόριο στον ένα όροφο και το μπαρ στον άλλο, ο νέος αυτός χώρος θα προτείνει μια ανεπανάληπτη εμπειρία που συμπληρώνεται και από τον ανελκυστήρα με διαφανείς επιφάνειες, ώστε το «ταξίδι» πάνω από την πόλη να αρχίζει ήδη με τη μετακίνηση προς το εστιατόριο.

Αν και αυτοί οι χώροι δημόσιας χρήσης βρίσκονται στην κορυφή ενός κτιρίου με ιδιωτικές κατοικίες, ο τρόπος κατασκευής του εξασφαλίζει ότι η πρόσβαση θα είναι εντελώς διαφορετική για τους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Η νέα αυτή προσθήκη, στο ψηλότερο σημείο της σύνθετης αυτής ανάπτυξης, με πλατεία δημόσιας χρήσης, εκθεσιακό χώρο και ιδιωτικές κατοικίες, θα δημιουργήσει μια νέα δυνατότητα για γνωριμία με την πόλη.

Δες περισσότερα για το The Gallery εδώ.

 comments powered by Disqus

Editorial
Το michanikos-online.gr μπαίνει σε ροή πλήρους λειτουργίας

οι συντελεστές του michanikos-online .gr θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένθερμη υποδοχή και την αποδοχή που έχετε επιδείξει στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το portal μας.

(περισσότερα)

Σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο event του Michanikos-online.gr