Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015
σελίδα: 1 2 3 4 5 6 επόμενη σελίδα

Ημερομηνία: 31-01-2015

Επτά μήνες μετά την έναρξη των εργασιών, η πρόοδος που έχει επιτευχθεί στην κατασκευή της 3ης δεξαμενής είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς βαίνουν προς ολοκλήρωση οι εργασίες εκσκαφών, θεμελίωσης και σταθεροποίησης.
Ημερομηνία: 30-01-2015

Την ανάθεση της κατασκευής της γέφυρας που θα ενώνει τη Ρωσία με την προσαρτημένη Κριμαία στην εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Αρκάντι Ρότενμπεργκ, παρτενέρ του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στο τζούντο, ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική κυβέρνηση.
Ημερομηνία: 30-01-2015

Επανέρχεται στην επικαιρότητα το ζήτημα των διοδίων στην Αττική. Η μελέτη για τη δημιουργία πλευρικών διοδίων στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγίου Στεφάνου, η οποία είχε κατατεθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, απορρίφθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.
Ημερομηνία: 29-01-2015

Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα εξόδου της ΠΑΘΕ, από σήμερα έως και την Κυριακή από τις 19.00 έως τις 6.00 της επομένης, από το ύψος του ανισόπεδου κόμβου των ΚΤΕΛ Μακεδονία μέχρι το ύψος της συμβολής του με την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης (κόμβος Λαχαναγοράς).
Ημερομηνία: 29-01-2015

Το πάγωμα του διαγωνισμού των περιφερειακών αεροδρομίων προανήγγειλε χθες ο κ. Σταθάκης, ο οποίος, ωστόσο, τόνισε ότι θα προχωρήσουν κανονικά οι συμβάσεις για την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων και κυρίως των οδικών.
Ημερομηνία: 29-01-2015

Ξεκινούν, σε λίγες ημέρες, οι εργασίες διάνοιξης και κατασκευής του δρόμου πρόσβασης στο σπήλαιο Καστανέας, στη Νεάπολη Βοιών.
Ημερομηνία: 29-01-2015

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Βήματος», το ποσοστό του 30% του «Ελ.Βενιζέλος», που είχε μεταβιβαστεί στο ΤΑΙΠΕΔ το 2011, επιστρέφει πίσω στο δημόσιο.
Ημερομηνία: 28-01-2015

Τα συνεργεία του αναδόχου που έχει αναλάβει την εκτέλεση του έργου βρίσκονται πλέον εγκατεστημένα στους δύο κάθετους πεζόδρομους της Αγίας Θεοδώρας και της Γεωργίου Σταύρου.
Ημερομηνία: 28-01-2015

Η κεντρική τοποθέτηση της κυβέρνησης είναι ότι θα σταματήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις των υποδομών που εξυπηρετούν και μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της χώρας
Ημερομηνία: 27-01-2015

Τις προθέσεις και τις ενέργειες, στις οποίες θα προχωρήσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών για το θέμα του Μετρό Θεσσαλονίκης, τα έργα κατασκευής του οποίου έχουν καθυστερήσει σημαντικά
Ημερομηνία: 26-01-2015

Σε γραμμή υπερταχείας κυκλοφορίας μετατρέπεται ο κλασικός Υπερσιβηρικός, με κεφάλαια και τεχνολογία της Κινάς, πληροφορείται το πρακτορείο Bloomberg.
Ημερομηνία: 26-01-2015

Ο Υπουργός ΠΕΚΑ προέβη στην ανακοίνωση της Υπουργικής Απόφασης με την οποία εγκρίνονται οι Τεχνικές Προδιαγραφές και οι Αμοιβές της ΕΚΧΑ Α.Ε. για το έργο: «Υπηρεσίες Ελέγχου Ποιότητας εθνικών ψηφιακών Ορθοεικόνων και Αεροφωτογραφιών - LSO25»
Ημερομηνία: 24-01-2015

Mε μια σειρά αποφάσεων τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής δίνει το «πράσινο φως» για την αξιοποίηση τουλάχιστον 15 εκτάσεων προκειμένου να δημιουργηθούν παραθεριστικά χωριά και οικισμοί πρώτης κατοικίας σε έξι περιοχές της χώρας.
Ημερομηνία: 24-01-2015

Σταδιακές παραδόσεις τμημάτων στα υπό κατασκευή μεγάλα έργα της χώρας και σημαντικές ολοκληρώσεις στους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες ταχείας κυκλοφορίας, αναμένεται να «τρέξουν» στο αμέσως προσεχές διάστημα, σηματοδοτώντας το 2015 ως «τη χρονιά των μεγάλων έργων».
Ημερομηνία: 23-01-2015

Ολοκληρωμένα από τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2014, αλλά «κλειστά» για τους οδηγούς παραμένουν τα τμήματα Ραχών - Στυλίδας και η παράκαμψη Λαμίας, με τα οποία ολοκληρώνονται τα έργα στην εθνική οδό κατά μήκος του Μαλιακού Κόλπου.
Ημερομηνία: 23-01-2015

Υπεγράφη σήμερα από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη η τελική πράξη τροποποίησης και ένταξης του έργου της κατασκευής του Νοσοκομείου της Χαλκίδας στον Άξονα Προτεραιότητας «05- Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα-Ηπειρος».
Ημερομηνία: 23-01-2015

Το πέρασμα στη νέα εποχή της τρισδιάστατης εκτύπωσης σηματοδοτεί σύμφωνα με τους ειδικούς η κατασκευή μιας πενταώροφης πολυκατοικίας από κινεζική εταιρεία με τη χρήση ενός τεράστιου τρισδιάστατου εκτυπωτή.
Ημερομηνία: 22-01-2015

Κωνσταντινούπολη, Σιγκαπούρη, Πόλη του Μεξικού, Μουμπάι και Τσόνγκινγκ: είναι οι πέντε πόλεις που κατασκευάζουν αυτή τη στιγμή τα πέντε πιο φουτουριστικά και καινοτόμα αεροδρόμια σε όλο το κόσμο.
Ημερομηνία: 22-01-2015

Μέχρι το 2016 το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα αποτελεί το πρώτο πανεπιστήμιο στον κόσμο, το οποίο θα είναι πλήρως απεξαρτημένο από συμβατική ηλεκτρική ενέργεια και θα εξαρτάται ενεργειακά αποκλειστικά από τον ήλιο, αξιοποιώντας στο έπακρο τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας.
Ημερομηνία: 22-01-2015

Την τρίτη θέση στην Ευρώπη με βάση τις νέες συμβάσεις για έργα μέσω συμπράξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) κατέκτησε το 2014 η Ελλάδα σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία για τη δραστηριότητα στη συγκεκριμένη αγορά την προηγούμενη χρονιά.
Ημερομηνία: 21-01-2015

Ο οδικός διάδρομος που συνδέει τη Γερμανία με την Ελλάδα, θα αποκτήσει έως το τέλος του έτους ευφυή συστήματα μεταφορών, μέσω ευρωπαϊκού έργου που θα αφορά σε διάφορες υπηρεσίες, όπως την «έξυπνη στάθμευση» των βαρέων οχημάτων, την παροχή πληροφοριών σχετικά με τον χρόνο διαδρομής και την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο κλπ.
Ημερομηνία: 21-01-2015

Η δημιουργία ενός νέου, προσωρινού, πωλητηρίου στην Ακρόπολη, σε συνδυασμό με μια προσπάθεια να αποκατασταθεί ο χαρακτήρας της διαδρομής Πικιώνη, έργο που έχει κηρυχθεί παγκόσμιο μνημείο σύγχρονης αρχιτεκτονικής από την UNESCO, είναι στα άμεσα σχέδια του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Ημερομηνία: 21-01-2015

Δημοσιεύθηκε και επίσημα η νέα παράταση για τη δημοπράτηση του νέου Αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου. Η νέα ημερομηνία είναι αντί για τις Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 είναι στις 7 Απριλίου 2014, λίγες μέρες πριν το Πάσχα.
Ημερομηνία: 21-01-2015

Ερωτηματικά προκάλεσε στο υπουργείο Υποδομών και στη μελετητική αγορά η ανάθεση από τον ΟΣΕ της μελέτης «Ολοκλήρωση των μελετών και σύνταξη τευχών δημοπράτησης για την παραλλαγή της χάραξης της σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ Παρανέστι - Σταυρούπολη» σε ομάδα μελετητικών γραφείων, η οποία έδωσε στον διαγωνισμό εξαιρετικά υψηλή έκπτωση.
Ημερομηνία: 21-01-2015

Η Συστήματα Sunlight -συμφερόντων Πάνου Γερμανού- ενδυναμώνει περαιτέρω την παρουσία της στις διεθνείς αγορές, ολοκληρώνοντας ένα νέο έργο για το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.
σελίδα: 1 2 3 4 5 6 επόμενη σελίδα


Editorial
Το michanikos-online.gr μπαίνει σε ροή πλήρους λειτουργίας

οι συντελεστές του michanikos-online .gr θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένθερμη υποδοχή και την αποδοχή που έχετε επιδείξει στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το portal μας.

(περισσότερα)

Σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο event του Michanikos-online.gr