Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015
σελίδα: 1 2 3 4 5 6 επόμενη σελίδα

Ημερομηνία: 02-10-2015

Σε περίπου ενάμιση χρόνο αναμένεται να λειτουργήσει το έργο του υδροηλεκτρικού της Μεσοχώρας, στα Τρίκαλα, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΗ Γιώργος Ανδριώτης.
Ημερομηνία: 02-10-2015

Ακυρώνεται ο διαγωνισμός για την Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του τμήματος Comarnic - Brasov του Αυτοκινητοδρόμου Βουκουρέστι – Brasov στη Ρουμανία και για το οποίο η Ελλάκτωρ είχε αναδειχθεί μειοδότης, όπως ανακοίνωσε η τελευταία.
Ημερομηνία: 02-10-2015

Την κινητοποίηση των εργοληπτικών οργανώσεων, ώστε να αξιοποιηθεί η αυξημένη ρευστότητα, να ολοκληρωθούν αποτελεσματικά τα προγράμματα ΕΣΠΑ της τρέχουσας περιόδου (2007-13) και να εκκινήσουν ομαλά εκείνα της νέας περιόδου (2014-20), ζήτησε ο υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης
Ημερομηνία: 01-10-2015

Η Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης Α.Ε. εκτελεί κάθε χρόνο σημαντικά επενδυτικά έργα συνεχίζοντας την επέκταση του δικτύου της στον Δήμο Θερμαϊκού, προκειμένου να δώσει την δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες να επωφεληθούν
Ημερομηνία: 30-09-2015

Ο Στρατής Σκοπελίτης, η Μαρία Χριστούλια και ο Αλέξανδρος Βαλσαμίδης, τρεις νέοι Έλληνες αρχιτέκτονες, εμπνεύστηκαν από ένα φλέγον ζήτημα της ελληνικής πραγματικότητας, αυτό της αστεγίας
Ημερομηνία: 29-09-2015

Αναπαλαιώνεται και εκσυγχρονίζεται από τον δήμο Κορίνθου το κτίριο του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, καθώς και ο ακάλυπτος χώρος που το περιβάλλει, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση των Τεχνικών Υπηρεσιών και της Πολεοδομίας.
Ημερομηνία: 28-09-2015

Λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε με τη σύνδεση της περιοχής του Καλοχωρίου και του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, με τον άξονα ΠΑΘΕ (εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Αθηνών), στην περιοχή του κόμβου της Λαχαναγοράς (Κ16), δόθηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην έδρα της ΠΚΜ.
Ημερομηνία: 26-09-2015

Τον κώδωνα του κινδύνου για την τύχη μεγάλων συγκοινωνιακών, περιβαλλοντικών και τεχνολογικών έργων, τα οποία χρηματοδοτούνται από την ΕΕ, έκρουσαν την Παρασκευή από την Αθήνα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ημερομηνία: 26-09-2015

Ξέρει πού ζείτε. Ξέρει το αυτοκίνητο που οδηγείτε. Ξέρει με ποιόν θα συναντηθείτε σήμερα και με πόση ζάχαρη παίρνετε στον καφέ σας. Αυτό είναι το Edge, και είναι πολύ πιθανόν ο εξυπνότερος χώρος γραφείων που κατασκευάστηκε ποτέ.
Ημερομηνία: 25-09-2015

Ευθύνες για τις καταστροφές στην Σκόπελο επέρριψε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης
Ημερομηνία: 25-09-2015

Στο μικροσκόπιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ε.Κ.) εισέρχονται μεγάλα έργα του ΕΣΠΑ. Πρόκειται για έργα όπως το μετρό της Θεσσαλονίκης, ο οδικός άξονας Ε65, η λίμνη Κάρλα κ.λπ., και τα οποία η Task Force είχε χαρακτηρίσει προβληματικά.
Ημερομηνία: 24-09-2015

Σε ισχύ είναι από σήμερα οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση εργασιών της Β' και Γ' Φάσης κατασκευής του σταθμού Καλαμαριά, οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου 8 μήνες.
Ημερομηνία: 23-09-2015

Πολλά σχόλια προκάλεσε η άρνηση των εταιρειών που διαχειρίζονται τους εθνικούς αυτοκινητόδρομους να "σηκώσουν τις μπάρες" για τους εκλογείς του ΣΚ που μας πέρασε.
Ημερομηνία: 22-09-2015

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα υπάρχει η απόφαση από την πλευρά της εταιρείας να προχωρήσει η υλοποίηση μιας σειράς από επενδύσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα, οι οποίες θα βοηθήσουν τις μονάδες του συγκροτήματος να συμμορφωθούν με τις νέες περιβαλλοντικές απαιτήσεις και να περιορίσουν σημαντικά την επιβάρυνση που προκαλούν στην ατμόσφαιρα.
Ημερομηνία: 22-09-2015

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων καταγράφονται από νωρίς το πρωί στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της μικρής Βόλβης. Σημειώθηκε κατολίσθηση και συγκέντρωση νερών, με αποτέλεσμα να έχουν κλείσει δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Ημερομηνία: 17-09-2015

Η κάθοδος από τις κυλιόμενες σκάλες σε αυτόν τον σταθμό του μετρό, στο Κίεβο της Ουκρανίας, μοιάζει με ένα ταξίδι τεσσάρων λεπτών στο… κέντρο της Γης.
Ημερομηνία: 16-09-2015

Πρόκειται για το μεγαλύτερο, στο είδος του, έργο στην Ευρώπη, κόστους περί τα 100 εκατ. ευρώ, με έντονο ελληνικό χρώμα, καθώς η κατασκευή του έγινε από ελληνικά "χέρια", με τις πλέον καινοτόμες περιβαλλοντικές προδιαγραφές.
Ημερομηνία: 16-09-2015

Σε νέα γνωμοδότηση, που αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση της διατήρησης των αρχαιοτήτων του σταθμού «Βενιζέλου» του Μετρό Θεσσαλονίκης, κατέληξαν τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.
Ημερομηνία: 12-09-2015

Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, η υπηρεσιακή κυβέρνηση προωθεί στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) πρόταση του δήμου Θεσσαλονίκης που δημιουργεί αμφιβολίες για το μέλλον του σταθμού Βενιζέλου.
Ημερομηνία: 11-09-2015

Τη δημιουργία νέου Επενδυτικού Ταμείου Υποδομών, ύψους 400 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας, κατόπιν σειράς επαφών του αρμόδιου υπηρεσιακού υπουργού, Νίκου Χριστοδουλάκη για την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων.
Ημερομηνία: 11-09-2015

Στην κατάργηση του σταθμού Βενιζέλου στο Μετρό Θεσσαλονίκης προχωρά η Υπουργός Μαρίνα Λαμπράκη- Πλάκα και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, κατόπιν ενεργειών του Δήμου Θεσσαλονίκης και της απελθούσας κυβέρνησης. Αυτό αναφέρει ο Πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος σε ανακοίνωσή του.
Ημερομηνία: 10-09-2015

Νέο πρόγραμμα INTERREG 129 εκατ. ευρώ, για τη σύνδεση και ανάπτυξη των παραμεθόριων περιοχών Ελλάδας-Βουλγαρίας ενέκρινε η Ευρωπαική Επιτροπή
Ημερομηνία: 10-09-2015

Το Μουσείο του Λούβρου στο Άμπου Ντάμπι αποτελεί παράρτημα του «μητρικού» Μουσείου που βρίσκεται στο Παρίσι και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα έργα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής
Ημερομηνία: 10-09-2015

Μία νέα πολυτελής τουριστική επένδυση δρομολογείται στη Σύρο, που περιλαμβάνει τη δημιουργία 4 ξενοδοχειακών μονάδων κλασικού τύπου 5 αστέρων και 91 επιπλωμένων κατοικιών.
Ημερομηνία: 10-09-2015

Ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες το πρώτο μεγάλο έργο ΣΔΙΤ για τις Συγκοινωνίες Αθηνών και αφορά την εγκατάσταση Τηλεματικής σε λεωφορεία και τρόλεϊ, μία από τις φιλόδοξες κινήσεις του ΟΑΣΑ για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες.
σελίδα: 1 2 3 4 5 6 επόμενη σελίδα


Editorial
Το michanikos-online.gr μπαίνει σε ροή πλήρους λειτουργίας

οι συντελεστές του michanikos-online .gr θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένθερμη υποδοχή και την αποδοχή που έχετε επιδείξει στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το portal μας.

(περισσότερα)

Σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο event του Michanikos-online.gr