Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016
σελίδα: 1 2 3 4 5 6 επόμενη σελίδα

Ημερομηνία: 31-08-2016

«Η προηγούμενη κυβέρνηση είχε προγραμματίσει μία διαγωνιστική διαδικασία με ψευδές χρονοδιάγραμμα, που απευθυνόταν μόνο στις έξι μεγάλες τεχνικές εταιρείες και οι μελέτες, οι ποσότητες και οι εργασίες που προβλέπονταν θα γίνονταν από την κοινοπραξία που μετείχαν οι περισσότερες και οι μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες, δηλαδή της Ολυμπίας Οδού».
Ημερομηνία: 30-08-2016

Περιφερειακά του οικισμού της Στούπας στη Μεσσηνιακή Μάνη οι hhh architects κατασκεύασαν τρεις πέτρινες κατοικίες με κοινόχρηστη πισίνα για αποκλειστικά τουριστική εκμετάλλευση.
Ημερομηνία: 30-08-2016

Έξι νέα πολύ σημαντικά έργα συμβασιοποιούνται μέσα στον επόμενο μήνα και θα ξεκινήσει η κατασκευή τους στην Καλαμάτα, ενώ όλα χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.
Ημερομηνία: 30-08-2016

Τα προσπερνάμε βιαστικά όμως κάποτε, εκεί που σήμερα βρίσκονται ερείπια επί της Πατησίων και της Σταδίου, χτυπούσε η καρδιά της Αθήνας.
Ημερομηνία: 29-08-2016

Ήταν το έτος 1986 όταν ξεκίνησε να κατασκευάζεται το φράγμα στη Μεσοχώρα Τρικάλων. Επρόκειτο για ένα από τα έργα της –φαραωνικής σύλληψης– εκτροπής του Αχελώου, που αποτέλεσε για τις επόμενες τρεις δεκαετίες βασικό «αφήγημα» της εγχώριας πολιτικής σκηνής προς τους αγρότες της Θεσσαλίας.
Ημερομηνία: 29-08-2016

Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά σε δίκτυο υδατοδρομίων για τα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, αφού έχει θέσει σε προτεραιότητα το συγκεκριμένο ζήτημα, θεωρώντας, ότι θα έχει σημαντικές θετικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη των νησιών και στην επίλυση χρόνιων συγκοινωνιακών αναγκών.
Ημερομηνία: 29-08-2016

Οι υψηλές απαλλοτριώσεις δεν επιτρέπουν να γίνει ανισόπεδος κόμβος στην περιοχή που τελειώνει ο νέος αυτοκινητόδρομος Ποτίδαιας – Κασσανδρείας.
Ημερομηνία: 29-08-2016

Η ρωσική εταιρεία Samarga-Holding σχεδιάζει τη δημιουργία ενός μεταφορικού διαδρόμου στην ασιατική 'Απω Ανατολή έως το 2025, που θα συνδέει τον υπερσιβηρικό σιδηρόδρομο με τον Ειρηνικό Ωκεανό, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
Ημερομηνία: 28-08-2016

Το Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας "Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ" προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάδειξη αναδόχου Ενεργειακού Επιθεωρητή για την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) κτιρίων αρμοδιότητας Ν.Θ.Π. «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» (CPV 71314300-5).
Ημερομηνία: 28-08-2016

Το εντυπωσιακό πρότζεκτ του Z level στο ακρωτήρι του Αγίου Φωκά στη Λέσβο
Ημερομηνία: 28-08-2016

Προχωρά με αργούς ρυθμούς ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον τομέα των MMM, αφού τον Μάρτιο του 2017 αναμένεται να ξεκινήσει ο διαγωνισμός για τον σταθμό ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα.
Ημερομηνία: 28-08-2016

Πάνω από 3.200 νέες τουριστικές κατοικίες περιλαμβάνονται σε τέσσερις μόνο από τις δεκάδες επενδύσεις δημιουργίας σύνθετων τουριστικών καταλυμάτων που δρομολογούνται τα τελευταία χρόνια στην ελληνική επικράτεια και τα οποία, εφόσον ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, δύνανται να αλλάξουν άρδην την εικόνα του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει η χώρα στο εξωτερικό.
Ημερομηνία: 28-08-2016

Από τις αρχές του 2017, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στελέχη του ΟΣΕ, «θα υπάρχουν νέα δεδομένα στον ελληνικό σιδηρόδρομο».
Ημερομηνία: 27-08-2016

Η αξιοποίηση του χώρου αναμένεται να γίνει με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 2014-2020, στην περίπτωση που εγκριθεί το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που θα καταθέσει ο Δήμος έως τις 31/8/2016 στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή.
Ημερομηνία: 27-08-2016

Η Βιοκλιματική Αναβάθμιση των Νεόκτιστων Σταυρούπολης Δήμου Παύλου Μελά ολοκληρώθηκε και η περιοχή που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο μεγάλους δημόσιους χώρους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, παραδίδεται αναπλασμένη στους πολίτες και τους επισκέπτες.
Ημερομηνία: 27-08-2016

Ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία του Ηρακλείου, το Εσπέρια στην οδό Ιδομενέως, ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του ως Olive Green Hotel, ενταγμένο στον όμιλο ξενοδοχείων της οικογένειας Καραταράκη και να πρωταγωνιστήσει στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης.
Ημερομηνία: 27-08-2016

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εγκαινίασε σήμερα την τρίτη γέφυρα που ενώνει τις δύο πλευρές του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, ένα έργο με σημαντικές τεχνικές προκλήσεις που ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ.
Ημερομηνία: 26-08-2016

Το αμέσως προσεχές διάστημα, με χρονικό ορόσημο τον Σεπτέμβριο, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, να συμβασιοποιηθεί το έργο της κατασκευής και διαχείρισης μονάδας βιολογικού καθαρισμού που ανέλαβε να υλοποιήσει στην Μπογκοτά η Άκτωρ κοινοπρακτικά με την ισπανική Aqualia και την κολομβιανή κατασκευαστική Cass Constructores.
Ημερομηνία: 26-08-2016

Οι hhharchitects σχεδίασαν ένα συγκρότημα τριών εξοχικών-εποχιακών κατοικιών σε μια κατάφυτη βουνοπλαγιά της Σκιάθου με θέα προς τις δυτικές ακτές του νησιού και το ανατολικό Πήλιο.
Ημερομηνία: 26-08-2016

Η βουτιά των τιμών του πετρελαίου δεν έχει προκαλέσει μόνο τα γνωστά προβλήματα με τους εργολάβους της Σαουδικής Αραβίας και τους απλήρωτους για μήνες εργαζόμενους. Έχει περιορίσει τον αριθμό των νέων έργων στα γειτονικά εμιράτα στα οποία δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια και οι Έλληνες εργολάβοι.
Ημερομηνία: 26-08-2016

Ο ινδικός όμιλος φέρεται, σύμφωνα με το Reuters, να εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στον διαγωνισμό. Διαχειρίζεται δύο μεγάλα αεροδρόμια στην Ινδία.
Ημερομηνία: 26-08-2016

Νέα παράταση για την ολοκλήρωση πήρε το μεγάλο αρδευτικό-υδρευτικό έργο της Αμβρακία.
Ημερομηνία: 26-08-2016

Την ανάπλαση του πάρκου του Ροδινιού, του πιο εμβληματικού πάρκου του νησιού που τα τελευταία χρόνια είναι σε παρακμιακή λειτουργία, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διαθέτοντας το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ εξ ιδίων πόρων.
Ημερομηνία: 25-08-2016

Τα οδικά έργα τα τελευταία χρόνια τα ξορκίζουμε. Κάτι τα μεγάλα προβλήματα με τα έργα στους 5 αυτοκινητόδρομους, κάτι η κρίση, κάτι η στροφή προς τις σιδηροδρομικές μεταφορές με Ευρωπαϊκή εντολή, όλα μαζί έκαναν τα οδικά έργα να φαντάζουν ότι μας "τέλειωσαν".
Ημερομηνία: 25-08-2016

Την ετοιμότητα των δήμων Λαρισαίων και Βόλου να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την διεκδίκηση των 25,9 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας εξέφρασαν στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό οι δήμαρχοι κ. κ. Απόστολος Καλογιάννης και Θεόδωρος Θεοδώρου σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην περιφέρεια και στην οποία συμμετείχαν και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.
σελίδα: 1 2 3 4 5 6 επόμενη σελίδα

Editorial
Το michanikos-online.gr μπαίνει σε ροή πλήρους λειτουργίας

οι συντελεστές του michanikos-online .gr θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένθερμη υποδοχή και την αποδοχή που έχετε επιδείξει στο μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργεί το portal μας.

(περισσότερα)

Σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο event του Michanikos-online.gr