Διαγωνισμό καινοτομίας στην Αθήνα διοργανώνει η Netcompany την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.
Μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη, το Netcompany Hackathon διοργανώνεται και στην Αθήνα, με την εταιρεία να καλεί φοιτητές και φοιτήτριες Πληροφορικής και Τεχνολογίας να δοκιμάσουν τις γνώσεις και δεξιότητές τους σε τεχνολογικές προκλήσεις και να αποκτήσουν εμπειρία σε συνθήκες που προσεγγίζουν ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.
Ειδικότερα, φοιτητές και φοιτήτριες καλούνται να εργαστούν σε ομάδες από ένα έως πέντε ατόμων, προκειμένου να σχεδιάσουν και να αναπτύξουν ΙΤ λύσεις σε μία από τις παρακάτω τεχνολογικές προκλήσεις: Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), Κυβερνοασφάλεια και Ανάπτυξη Εφαρμογών & Διασφάλιση Ποιότητας (QA).
Τα χρηματικά έπαθλα
Οι ομάδες που θα διακριθούν θα λάβουν χρηματικά έπαθλα ύψους 3.000 ευρώ για την πρώτη θέση, 2.000 ευρώ για τη δεύτερη και 1.000 ευρώ για την τρίτη.
Σε ποιους απευθύνεται ο διαγωνισμός
Το Netcompany Hackathon Athens απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σχολών Πληροφορικής και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), του Πανεπιστημίου Πειραιώς, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠαΔΑ).




