Μία ιδιαίτερα ξεχωριστή διημερίδα διοργάνωσε το Τ.Ε.Ε. Ν. Αιτωλοακαρνανίας την Παρασκευή 07/07 και το Σάββατο 08/08/2023 με τίτλο: «Επάγγελμα: Μηχανικός».

Στόχος της εκδήλωσης αποτέλεσε η ενημέρωση των αποφοίτων της Γ’ Λυκείου, για τις σπουδές, αλλά και τις επαγγελματικές προοπτικές των μηχανικών.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Λίνος Μπλέτσας, καθώς και μηχανικοί από όλες τις ειδικότητες ανέλυσαν ενδελεχώς στους νεαρούς, υποψήφιους συναδέλφους τους το αντικείμενο των σπουδών, αλλά και τις μελλοντικές, επαγγελματικές τους δυνατότητες.

Οι μαθητές, αλλά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήματα και να συζητήσουν επιμέρους ζητήματα με τους εκπροσώπους του Τ.Ε.Ε , που τους απασχολούν ως προς τις ειδικότητες και τις σπουδές των μηχανικών.

Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. κ. Λίνος Μπλέτσας μετά το πέρας της διημερίδας δήλωσε σχετικά: «Για δύο συνεχόμενες ημέρες το κτήριο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας γέμισε με χαμόγελα, όνειρα κι ελπίδες. Στην εκδήλωση με θέμα “Επάγγελμα: Μηχανικός” είχαμε τη χαρά να ενημερώσουμε τους αποφοίτους της Γ’ Λυκείου για τις επαγγελματικές προοπτικές όλων των ειδικοτήτων. Ακούσαμε τους προβληματισμούς, λύσαμε τις απορίες τους και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτό. Καλή επιτυχία στα παιδιά και καλή σταδιοδρομία. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους!»