Μια σειρά από νέα, πολυτελή οικιστικά projects αναπτύσσει στην Αθήνα η εταιρεία Destiny Επενδυτική, συμφερόντων Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, επιβεβαιώνοντας ότι  συνεχίζει να είναι σημαντικός άξονας παραγωγής και δημιουργίας με δραστηριότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό σύμφωνα με τους σκοπούς της ίδρυσής της.

Τα εν λόγω projects βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο καθώς,  πρόκειται να παραδοθούν εντός του 2021 και αφορούν:

  • Την ανέγερση τριών νέων κτηρίων  πολυτελών διαμερισμάτων με πισινά στο Μαρούσι, πλησίον του Mall , συνολικής έκτασης 3.800 τ.μ.
  • Την ανέγερση δύο νέων κτηρίων πολυτελών διαμερισμάτων στο Παλαιό Φάληρο, πλησίον της παραλιακής λεωφόρου αλλά και του Ελληνικού, με συνολικό εμβαδό 3.500 τ.μ.
  • Την  ανέγερση δύο νέων κτηρίων πολυτελών διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας, πλησίον της πλατείας Συντάγματος, με συνολικό εμβαδόν 2.800 τ.μ.
  • Την  ανέγερση οκτώ πολυτελών κατοικιών στο Παλαιό Ψυχικό.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Destiny Επενδυτική ιδρύθηκε το 2015 από τον επιχειρηματία Ευάγγελο Παπαευαγγέλου,  έναν από τους μετόχους της Jumbo,  με σκοπό την κατασκευή και τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας, απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους και καταγράφει κέρδη καθ’ όλα τα έτη λειτουργίας της.

Επιπλέον, μετά από την διετή έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα φυσικά πρόσωπα του κ. Παπευαγγέλου και της οικογένειάς του, καθώς και όλες τις εταιρείες συμφερόντων τους, από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, από 4 ανεξάρτητες διοικητικές αρχές του Υπουργείου Οικονομικών και Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, δεν προέκυψε τίποτε μεμπτό, όλες οι υποθέσεις κατέρρευσαν, έπεσαν στο κενό και τέθηκαν στο αρχείο από τη δικαιοσύνη.

Πέραν των υπό ανέγερση projects, μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει ολοκληρώσει την κατασκευή περισσότερων από 400 διαμερισμάτων, διατηρεί περισσότερα από 10 εν ενεργεία εργοτάξια και έχει ακίνητη περιουσία που υπερβαίνει τα 50 εκ. ευρώ. Επιπλέον, έχει προγραμματισμένες επενδύσεις σε ακίνητα ύψους άνω των 25εκ ευρώ, εντός της επόμενης διετίας και επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της σε χώρες της Ασίας, μεταξύ των οποίων η Ινδία.

Παράλληλα, η εταιρεία ελέγχεται συστηματικά από την εταιρεία ορκωτών Ελεγκτών ΣΟΛ CROWΕ A.E, έχει ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις για όλα τα έτη λειτουργίας της, φέρει έκθεση ελέγχου ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή με σύμφωνη γνώμη, χωρίς παρατηρήσεις.