Ανοίγει και πάλι τις πύλες του το εμβληματικό Ξενία στη χώρα της Μυκόνου, το Mykonos Theoxenia, μετά από ριζική ανακαίνιση. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο απόκτημα της αλυσίδας Louis Hotels, σε συνεργασία με την εταιρεία hotel management Trésor Hospitality, ενώ είναι μέλος των Design Hotels.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 74 κομψά, πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με design έπιπλα και αυστηρά επιλεγμένα διακοσμητικά στοιχεία, καθώς και οι 4 signature σουίτες με ιδιωτική πισίνα και βεράντα. Τα μονοπάτια μέσα από τους αρωματικούς κήπους οδηγούν στα εστιατόρια, τα μπαρ και την πισίνα.
Το Mykonos Theoxenia θα ανοίξει για το κοινό τον ερχόμενο Ιούλιο αναβιώνοντας την ιστορία που ξεκίνησε τη δεκαετία του ’60.

Το ιστορικό Xenia Mykonos, χαρακτηριστικό έργο του τολμηρού μεταμοντέρνου αρχιτέκτονα του ΕΟΤ, Άρη Κωνσταντινίδη, κτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και αποτέλεσε πόλο έλξης πολλών celebrities, την εποχή που η Μύκονος θεωρούνταν ο πιο hot μεσογειακός προορισμός του διεθνούς και εγχώριου jet set. Το αγαπημένο ξενοδοχείο του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι, το πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο νησί των ανέμων, γεννήθηκε από την ίδια πέτρα που περιβάλλει τα θαλάσσια τείχη του, σε μία απαράμιλλη καταπράσινη τοποθεσία στην άκρη της πόλης, που αποτελεί προστατευόμενη πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO, λίγα μόλις βήματα από τους επιβλητικούς ανεμόμυλους.
Για την ολική επαναφορά αυτού του ζωντανού μύθου επιστρατεύτηκε η ομάδα της Vois Architects, που σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Cosmoanima και με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων.