Σε ειδική εκδήλωση, ο όμιλος Druckfarben καλωσόρισε τους συνεργάτες του, στις νέες, αυτοματοποιημένες μονάδες των προϊόντων της Bioclima και Kraft Paints στον Ασπρόπυργο Αττικής. Οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά τα Πιστοποιημένα Δομικά Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης Bioclima, τα οποία είναι εναρμονισμένα με τους Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς Κανονισμούς, σχετικά με τη θερμομόνωση και πυροπροστασία των κτηριακών κατασκευών.

Επίσης, ενημερώθηκαν για την εξέλιξη της Bioclima καθώς και για το γεγονός ότι είναι το πρώτο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο όμιλος, πιστοποιημένο ελληνικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με «Πράσινη» Πιστοποίηση EPD (Environmental Product Declaration).

Οι συνεργάτες περιηγήθηκαν, επίσης, στις νέες εγκαταστάσεις, οι οποίες αποτελούν μία επένδυση 2,75 εκατ. ευρώ και διαθέτουν τη νέα γραμμή παραγωγής έτοιμων σοβάδων εξωτερικής θερμοπρόσοψης καθώς και τη νέα αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής και συσκευασίας κονιαμάτων, η οποία θα εξυπηρετήσει την υφιστάμενη προϊοντική γκάμα αλλά και θα διευρύνει τις δυνατότητες του ομίλου.