Must Read

Caramondani Hellas Head Banner Frame 1
Caramondani Hellas Head Banner Frame 2
Caramondani Hellas Head Banner Frame 3

Home ΚΑΝ.ΕΠΕ – Εφαρμογή στην μελέτη & την κατασκευή

ΚΑΝ.ΕΠΕ – Εφαρμογή στην μελέτη & την κατασκευή

maxresdefault

 

ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ ON DEMAND VIDEO!

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον Κανονισμό Επεμβάσεων (ΚΑΝ.ΕΠΕ) με εισηγητή τον Δρ. Τηλέμαχο Παναγιωτάκο σε επίπεδο μελέτης και κατασκευής και κατά την διάρκειά του παρουσιάζονται παραδείγματα με βήμα προς βήμα ανάλυση και επισημαίνονται συνήθη σφάλματα.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ (Επιλέξτε καρτέλα στον πίνακα για λεπτομέρειες -για κάθε κατηγορία)

Το σεμινάριο επικεντρώνεται στην σωστή εφαρμογή του ΚΑΝ.ΕΠΕ σε μέλετη και κατασκευή και κατά την διάρκειά του θα παρουσιαστούν παραδείγματα με βήμα προς βήμα ανάλυση, θα επισημανθούν συνήθη σφάλματα και τρόποι επίλυσης συνήθων προβλημάτων.

  • Τιμή: 90€
  • Τηλέμαχος Παναγιωτάκος
    (Δρ. Πολιτικός Μηχανικός - Καθηγητής Ε.Α.Π. στο τμήμα: Σεισμική Μηχανική & Αντισεισμικές Κατασκευές -Σημαντικό Ερευνητικό έργο με συμβολή στην δημιουργία του ΚΑΝ.ΕΠΕ.)

  • Ο ενδιαφερόμενος δηλώνει την ώρα και την ημέρα που επιθυμεί να παρακολουθήσει την κάθε ημέρα του σεμιναρίου και του αποστέλλεται μέσω email μοναδικό link. Το link θα είναι ενεργό για 2 ώρες επιπλέον της συνολικής διάρκειας της συγκεκριμένης ημέρας του σεμιναρίου.
  • Με την ενεργοποίηση του link θα ζητηθούν τα στοιχεία του χρήστη (θα πρέπει να τοποθετηθούν τα ίδια στοιχεία με αυτά με τα οποία έγινε η αίτηση για την παρακολούθηση του σεμιναρίου και συγκεκριμένα Όνομα , Επώνυμο και Email).
  • Ακολουθεί σελίδα στην οποία έχει ανοίξει το video του σεμιναρίου με δυνατότητα επεξεργασίας της ροής, ώστε να είναι δυνατή η επανάληψη σε σημεία ενδιαφέροντος.
  • Παρουσίαση του εισηγητή ή/και άλλα χρήσιμα αρχεία
  •  

    Παραγγελία video on demand – Επικοινωνία

    Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο σε video on demand  ή για επιπλέον πληροφορίες για το σεμινάριο (περιεχόμενο, διαδικασία προβολής κ.λ.π.) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες:

    Τα πεδία με αστερίσκο (*) πρέπει να συμπληρωθούν



    Εγγραφείτε στο Newsletter μας
    Όλες οι ειδήσεις μας κάθε πρωί στο e-mail σας
    Ενημερώσεις για τα σεμινάριά μας
    Προσφορές μόνο για τους εγγεγραμμένους χρήστες μας

    Email*
    First Name*
    Last Name*
    Ειδικότητα*

    Subscribe!